Lyofood Těstoviny Bolognese 500g

Neohodnotené
Značka: Lyofood
Velká porce těstovin s mletým masem a lahodnou omáčkou Bolognese. Hmotnost před vysušením je cca 500 g.
Dostupnosť Skladom u dodávateľa - expedujeme počas 4-6 dní
13,08 EUR –10 % 11,77 EUR 10,51 EUR bez DPH
Lyofood Těstoviny Bolognese 500g
Neohodnotené
Značka: Lyofood
Lyofood Těstoviny Bolognese 500g
13,08 EUR –10 %

Při vytváření LYO EXPEDITION Menu jsme byli přesvědčeni, že zahrneme i některé z celosvětově známých a oblíbených jídel. Žádné zbytečné kombinace, žádné zbytečné ingredience, jen výběr jídel, které milují lidé po celém světě. A asi neexistuje lepší příklad než těstoviny alla Bolognese. Tato pomalu vařená hustá omáčka z rajčat, cibule, mrkve a hrstí mletého vepřového a hovězího masa je známá svou podmanivou chutí a lákavou vůní. Přidejte nějaké pšeničné těstoviny a získáte italskou klasiku, která je prostě příliš dobrá na to, abyste jí odolali. Naše lyofilizované Penne alla Bolognese si můžete vychutnat kdekoli, ale vynaložili jsme veškeré úsilí, abychom zajistili, že budou chutnat stejně jako ty, které najdete ve své oblíbené italské restauraci.

Jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena.

V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Doba spotřeby jsou cca 4 roky.

Info pro konzumenty:

  • Obsahuje maso

Složení:

  • těstoviny (obs. pšeničnou krupici) 42%
  • rajčata 25%
  • mleté vepřové maso 8%
  • mleté hovězí maso 8%
  • mrkev
  • cibule
  • rajčatová pasta
  • pšeničná mouka
  • smetana
  • sůl
  • kanolový olej
  • koření

Tabulka nutričních hodnot:


Ve 100 gPorce 128 g (500 g před vysušeními)Porce 95 g (370 g před vysušením)
Kalorie1771 kJ / 421 kcal2267 kJ / 538 kcal1682 kJ / 400 kcal
Tuky111511
z nich nasycené mastné kyseliny3,13,92,9
Sacharidy536750
z toho cukry6,58,46,2
Vlákniny5,16,54,8
Bílkoviny243123
Soli22,61,9

Uvedené hodnoty jsou v gramech.

Dodatočné parametre

Kategória: hlavní jídla
Záruka: Dle expirace

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: