SLOŽENÍ:
vepřové maso (16%), krůtí maso ( 14%), bulgur pšeničný (13%), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.
Nutriční hodnoty |
|
100 g |
Jídlo |
Energetická hodnota |
kcal |
106 |
424 |
Energetická hodnota |
kJ |
445 |
1780 |
Tuk |
g |
7.6 |
30.4 |
Nasycené tuky |
g |
2.6 |
10.4 |
Bílkoviny |
g |
7.9 |
31.6 |
Sacharidy |
g |
13.9 |
55.6 |
Cukry |
g |
0.6 |
2.4 |
Sůl |
g |
1.3 |
5.1 |
V ČEM JE TO KOUZLO?
100% PŘÍRODNÍ SUROVINY
TRADIČNĚ RUČNĚ VAŘENÉ JÍDLO
UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIE KONZERVACE BEZ CHEMIE
PŘÍPRAVENO ZA 2 MINUTY
NENÍ POTŘEBA ŽÁDNÁ VODA
3 ROKY TRVANLIVOST PŘI 1-30°C
LZE OHŘÁT SAMOOHŘEVEM BEZ VAŘIČE A OHNĚ
KONZERVACE BEZ KONZERVANTŮ?
Že to není možné? Jen si vzpomeň na svou babičku, jak zavařovala marmelády, kompoty, dokonce i maso. Akorát už jsme o pár desítek let dál a umíme to nejen s masem, ale i s kompletním jídlem a ne do sklenice, nebo konzervy, ale do lehkého skladného sáčku. Ano, je to dražší a náročnější, což dnes nikdo moc dělat nechce. Naštěstí my to máme trochu jinak;)
A jak to probíhá? Jídlo nejdřív tradičně uvaříme a ještě teplé naplníme do bariérových sáčků. Ty se hermeticky uzavřou a ihned jdou do tzv. autoklávu, tedy parního vysokotlakého hrnce, kde se jídlo zasteriluje. Tím, že na sebe všechny kroky ihned navazují a jídlo se za žádných okolností nedostane do stavu, kdy by se v něm mohly množit bakterie, jsme docílili toho, že nemusíme používat žádné chemické konzervanty a jiné přísady.
JAK TO OHŘÁT? ZAPOJ FANTAZII
Hraješ si rád/a? Tak to tě naše sterilovaná jídla budou bavit. Jdou totiž ohřát nesčetným množstvím způsobů. Děláme to 9 let a pořád nás zákazníci dokážou překvalit na co zase přišli:D
Tím, že je jídlo už kompletně připravené a musí se jen ohřát, stačí tedy najít jakýkoli zdroj tepla. Zatím máme v sortimentu kromě nudného vařiče tyto: horký pramen, motor u auta nebo motorky, horký výfuk, nad ohněm jako špekáček, nad ohněm na rozpáleném kameni, v horkém písku, na rozpáleném asfaltu, na trajektu v umyvadle s horkou vodou:D
Tak co? Vymyslíš něco dalšího?
No a pro fajnšmekry tady máme ještě jednu HIGH-TECH vychytávku, bezplamenný SAMOOHŘEV!
A jak to funguje?
Samoohřev se skládá ze dvou částí:
Zipper-bagu (něco jako trouba ve které se jídlo ohřeje; na desítky použití)
Samoohřevné kapsle (obsahující nehašené vápno; na 1 použití) - Do zipper-bagu vlož ohřevnou kapsli (20g na 1 porci nebo 50g na 2 porce)
- Dále do zipper-bagu na kapsli vlož zavřené jídlo
- Přilij požadované množství vody (použij rysku na obalu od kapsle)
- Zavři zipper-bag pomocí zipu a za 12min máš jídlo ohřáté;)