SLOŽENÍ:
brambory (36%), hovězí maso přední (30%), cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.
SLOŽENÍ:
brambory (36%), hovězí maso přední (30%), cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.
Nutriční hodnoty | 100 g | Jídlo | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 88 | 352 |
Energetická hodnota | kJ | 369 | 1476 |
Tuk | g | 3 | 12 |
Nasycené tuky | g | 1.2 | 4.8 |
Bílkoviny | g | 6.8 | 27.2 |
Sacharidy | g | 8.4 | 33.6 |
Cukry | g | 0.8 | 3.2 |
Sůl | g | 1.3 | 5.3 |
V ČEM JE TO KOUZLO?
100% PŘÍRODNÍ SUROVINY
TRADIČNĚ RUČNĚ VAŘENÉ JÍDLO
UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIE KONZERVACE BEZ CHEMIE
PŘÍPRAVENO ZA 2 MINUTY
NENÍ POTŘEBA ŽÁDNÁ VODA
3 ROKY TRVANLIVOST PŘI 1-30°C
LZE OHŘÁT SAMOOHŘEVEM BEZ VAŘIČE A OHNĚ
KONZERVACE BEZ KONZERVANTŮ?
Že to není možné? Jen si vzpomeň na svou babičku, jak zavařovala marmelády, kompoty, dokonce i maso. Akorát už jsme o pár desítek let dál a umíme to nejen s masem, ale i s kompletním jídlem a ne do sklenice, nebo konzervy, ale do lehkého skladného sáčku. Ano, je to dražší a náročnější, což dnes nikdo moc dělat nechce. Naštěstí my to máme trochu jinak;)
A jak to probíhá? Jídlo nejdřív tradičně uvaříme a ještě teplé naplníme do bariérových sáčků. Ty se hermeticky uzavřou a ihned jdou do tzv. autoklávu, tedy parního vysokotlakého hrnce, kde se jídlo zasteriluje. Tím, že na sebe všechny kroky ihned navazují a jídlo se za žádných okolností nedostane do stavu, kdy by se v něm mohly množit bakterie, jsme docílili toho, že nemusíme používat žádné chemické konzervanty a jiné přísady.
JAK TO OHŘÁT? ZAPOJ FANTAZII
Hraješ si rád/a? Tak to tě naše sterilovaná jídla budou bavit. Jdou totiž ohřát nesčetným množstvím způsobů. Děláme to 9 let a pořád nás zákazníci dokážou překvalit na co zase přišli:D
Tím, že je jídlo už kompletně připravené a musí se jen ohřát, stačí tedy najít jakýkoli zdroj tepla. Zatím máme v sortimentu kromě nudného vařiče tyto: horký pramen, motor u auta nebo motorky, horký výfuk, nad ohněm jako špekáček, nad ohněm na rozpáleném kameni, v horkém písku, na rozpáleném asfaltu, na trajektu v umyvadle s horkou vodou:D
Tak co? Vymyslíš něco dalšího?
No a pro fajnšmekry tady máme ještě jednu HIGH-TECH vychytávku, bezplamenný SAMOOHŘEV!
A jak to funguje?
Samoohřev se skládá ze dvou částí:
Zipper-bagu (něco jako trouba ve které se jídlo ohřeje; na desítky použití)
Samoohřevné kapsle (obsahující nehašené vápno; na 1 použití) - Do zipper-bagu vlož ohřevnou kapsli (20g na 1 porci nebo 50g na 2 porce)
- Dále do zipper-bagu na kapsli vlož zavřené jídlo
- Přilij požadované množství vody (použij rysku na obalu od kapsle)
- Zavři zipper-bag pomocí zipu a za 12min máš jídlo ohřáté;)
Dodatočné parametre
Kategória: | hlavní jídla |
---|---|
Záruka: | Dle expirace |
Bez laktózy: | ano |
Bezlepkové: | ano |
Hmotnost před přípravou (g): | 251 a více |
Počet osob (porcí): | Porce pro 1 osobu |
Převažující surovina: | brambory, hovězí maso |
Vegetariánské: | ne |
Způsob konzervace: | sterilované |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.