Victorinox Nůž vykošťovací
Kuchynske noze Victorinox jsou navrzeny tak, aby vydrzely cokoli. Jsou ergonomicky vyvazene, jejich rukojeti padnou pohodlne do ruky. Cepele jsou tenke a ostre, takze povrch rezu bude pokazde hladk
- snadno odděluje maso od kosti
- vždy hladké a rovnoměrné řezy
- zakřivená úzká čepel
- materiál rukojeti: termoplastický elastomer
- ergonomická rukojeť
- lze mýt v myčce nádobí
Doplňkové parametry
Kategorie: | kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V roce 1884 otevřel Karl Elsener svou dílnu v Ibach-Schwyz. V té době bylo Švýcarsko ještě jednou z chudších zemí Evropy. V prvních letech Karl Elsener pracoval na boji proti chudobě a nezaměstnanosti v povodí řeky Schwyz, vytvářel pracovní místa a pomáhal zastavit emigraci. V roce 1891 dodal poprvé vojenský nůž švýcarské armádě.
V roce 1897 pokračoval ve vývoji švýcarského důstojnického a sportovního nože – dnes ikonického švýcarského armádního nože – a vytvořil základ pro prosperující společnost, která se dokázala udržet na světové scéně. Od té doby jeho duch solidarity, hluboké kořeny v regionu a silná oddanost pevným hodnotám formovaly filozofii společnosti Victorinox.
Dnes je Victorinox celosvětovou společností s pěti kategoriemi výrobků: švýcarské armádní nože, domácí a profesionální nože, hodinky, cestovní potřeby a vonné látky. Švýcarský armádní nůž je hlavním výrobkem a má průkopnickou úlohu ve vývoji všech kategorií výrobků.